Praktijkexamen

Praktijkexamen auto rijbewijs B

Praktijkexamen auto Rijbewijs B doet rijschool Mullens bij het CBR Examencentrum in Utrecht. Tijdens het praktijkexamen laat jij de examinator zien dat je verantwoord en veilig deel kan nemen aan het verkeer. Dankzij de RIS methode waarmee Autorijschool Mullens lesgeeft wordt je hier volledig voor klaargestoomd.

De RIS methode is ontwikkeld door het CBR

Je raakt tijdens je rijlessen dan ook al bekend met de gang van zaken bij het CBR. Tijdens het examen heb je de keuze om (net als bij de Tussentijdse Toets) je rij instructeur mee te laten rijden, tenzij een deskundige van het CBR mee wil rijden.

Wanneer dit laatste het geval is zal in de beoordeling rekening worden gehouden met eventuele extra spanning die dit met zich meebrengt. Autorijschool Mullens is trots op het feit dat zij al gedurende lange tijd hoge slagingspercentages weet te scoren.

Uiteraard gaan we ervoor zorgen dat ook jij snel, goed en veilig de weg op kunt! neem contact met ons op.

Praktijkexamen doen, neem contact met ons op.

Wil jij je rijbewijs B ook op een veilige en verantwoorde manier halen? En wil jij op de juiste wijze klaargestoomd worden voor het praktijkexamen.Dan kun je vervolgens een CBR Praktijkexamen rijbewijs B doen.

Vraag informatie op of plan direct een gratis proefles in bij Autorijschool Mullens. Wij zijn telefonisch bereikbaar op 06 – 13 32 30 46. Ook kun je mailen naar rijschoolmullens@gmail.com of ons contactformulier invullen. Wij helpen je graag met het behalen van je rijbewijs B!

Praktijkexamen auto rijbewijs b

Autorijschool Nieuwegein achtergrond